Légy az életed főhősnője!

Az Önbizalom-erősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak egy olyan csoportos tréning, ahol hatékony önbizalom-erősítő módszerek elsajátításával képes leszel olyan életet kialakítani, amelyben minden, amit szeretnél megvalósítani, helyet kap.

Szerezd vissza az irányítást a mindennapjaid felett, tárd fel az önbizalomhiányod okait, és alakítsd ki azt a magabiztos életet, ahol vállalkozóként és édesanyaként is ki tudsz teljesedni.

Önbizalomerősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak tréning

Vállalkozó édesanyaként számtalan szerepben kell megfelelned egy nap alatt.

Ha a partnered ki is veszi a részét az otthoni feladatokból, a mentális nyomás, amely a vállalkozás és a családi élet összehangolása során alakul ki, valószínű, hogy téged terhel.

Te is gyakran:

 • dolgozol éjszakába nyúlóan a vállalkozásodon, mégsem tudod, mikor fogsz elegendő bevételt termelni?

 • gondolkodsz azon, hogyan fogod befejezni a feladataidat, amíg a gyerekekkel foglalkozol? Amikor meg dolgozol, inkább azon rágódsz, miért nem inkább velük vagy?
 • próbálsz kiállni magadért, de a családod és az ügyfeleid is folyamatosan feszegetik a határaidat? Mindenki kihasználja, hogy megértő vagy?
 • figyeled, hogy más vállalkozók hasítanak, téged pedig frusztrál, hogy a gyerekek miatt lassabban haladsz?
 • ostorozod magad, hogy ilyen gondolatok gyötörnek?

 • feszült vagy, amiért elmaradsz a munkáddal, és gyakran csattansz fel a gyermekeddel szemben?

 • anyavállalkozó szerepeid között nem találod az egyensúlyt, és fogalmad sincs mit csinálj másképp?

Tudtad, hogy amikor így érzel, valójában akkor is az önbizalomhiány áll a háttérben? 

A magabiztosság hiánya nem csak nyilvánvaló helyzetekben üti fel a fejét, mint amikor:

 • nem mered elmondani a véleményedet, mert attól tartasz, nem fogadják el.

 • nem mersz felvenni egy színesebb, feltűnőbb kiegészítőt, mert félsz a kritikától.
 • félsz megszólalni egy új közösségben, mert sosem szerettél középpontban állni.
 • nem tudsz nemet mondani és kiállni magadért egy konfliktushelyzetben.

Az önbizalomhiány bizony közvetett módon is jelentkezhet az életedben, így lehet, először nem egyértelmű számodra, hogy téged is érint.

Ismerősek neked is ezek a helyzetek?

 • Hajnalban dolgozol, mert napközben a beteg gyermekedet ápolod. Jelmezt varrsz, edzésre viszed őket, vacsorát csinálsz, közben még a munkáddal is haladsz. Időt szánsz a férjedre, felhívod a szüleidet, meghallgatod a barátnődet. Csak valahogy saját magadra nincsen soha időd.
 • Nehezen hozol meg döntéseket, rágódsz rajta magadban, és szükséged van külső megerősítésre.
 • Annyira félsz a kudarctól, hogy inkább lebeszéled magad minden újdonságról és elkerülöd a kihívásokat.
 • Kritikus vagy magaddal szemben, és csak a tökéletes eredményt fogadod el.
 • Halogatod a feladataidat ameddig csak tudod, annyira félsz attól, hogy sikertelen lesz a végeredmény.

Hiába úgy tűnik, hogy a hatékonyságodon kell dolgoznod, vagy egy üzleti kurzuson részt venned.

Valójában, ha nem hiszel magadban, akkor akaratlanul is szabotálni fogod az eredményességedet, és nem tudod a tanultakat gyakorlatba ültetni.

Önbizalomerősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak tréning

Ha elkezdesz dolgozni magadon, feltárod az önbizalomhiány okait, azzal megteremted azt a betonbiztos alapot, amelyre sikeresen fogod építeni a vállalkozásodat, a családi életedet, és bűntudat nélkül szakítasz időt önmagad számára is.

A határaid meghúzásával, az önbizalmad erősítésével sokkal magabiztosabban hozol meg olyan döntéseket, alakítasz ki olyan életet, ahol te vagy a magad ura, és a te szabályaid szerint játszol.

Képes leszel nemet mondani, hogy arra legyen időd, amire te szeretnéd.

Egyensúlyba hozod a szerepeidet, a feladataidat. Nemcsak vállalkozóként, édesanyaként és feleségként fogsz megfelelni, hanem bűntudat nélkül foglalkozol saját magaddal is.

Te is meg tudod tanulni, hogyan 
 • biztosíts boldog és kiegyensúlyozott gyermekkort a gyermekeidnek,
 • légy sikeres vállalkozó,
 • alakíts ki minőségi időt a pároddal és
 • énidőt önmagad számára.

Az Önbizalom-erősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak egy olyan csoportos tréning, ahol az önbizalomhiány okainak feltárásával és feldolgozásával kialakítjuk azt az alapot, amely segítségével minden, amit szeretnél megvalósítani, helyet kap az életedben.

Azért különleges ez a program, mert:

 • a kezdés előtt minden résztvevővel külön, egyénileg is beszélek, így olyan jelentkezők kerülnek egy csoportba, akik hasonló problémákkal küzdenek.
 • így biztosítom, hogy maximalizáljuk a csoportos program előnyeit, és másokat hallgatva minden résztvevő tanuljon saját magáról is.
 • 35 éves szakmai tapasztalatommal, széleskörű tanulmányaimmal és 20 év csoportos tréning során szerzett ismereteimmel támogatlak, hogy sikerüljön egy teljes és boldog életet kialakítanod.
 • négy, maximum hat fős csoportok indulnak, hogy ki tudjon alakulni a kapcsolat közted és a többi tag között.

 • a tréning végeztével ismét lehetőséget biztosítok egy ingyenes konzultációra, hogy minden fennmaradó kérdésedet meg tudjuk beszélni.

Nem kell választanod a családod, a vállalkozásod vagy önmagad között.


Amint elkezdesz magadon dolgozni, és újra a kezedbe veszed az irányítást, megtanulsz:

 • priorizálni
 • rutint kialakítani és meg is tartani,
 • meghúzni a határaidat a munkában és a magánéletedben is:

visszaszerzed vagy talán először életedben megszerzed azt a rendíthetetlen önbizalmat, amellyel minden célod elérhetővé válik.

Mindezt pedig hozzád hasonló csodálatos édesanyák és vállalkozónők társaságában, akik voltak olyan bátrak, hogy megvalósítsák álmaikat.

Légy élő példa a gyermekeid számára: tegyél meg az álmaidért és a kiegyensúlyozott életedért mindent, hogy később ők is merjenek álmodni.

Ha feltárod az önbizalomhiányod okait, gyökereit, és feldolgozod, akkor végre szorongás nélkül fogsz majd megfelelni a vállalkozó és a családanya szerepedben is. 

Önbizalomerősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak tréning

Az Önbizalom-erősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak tréning során 

6 alkalmon keresztül közösen dolgozunk azon, hogy kialakítsd és megtartsd az önbizalmadat.

Megtanulod, hogyan állíts össze olyan rutinokat, amelyek leveszik a döntések egy részét a válladról, így a mentális kapacitásodat a fontos dolgokra tartogathatod.

Képes leszel sokkal hatékonyabban dolgozni így több időd marad a családodra is. 

Te irányítod az életedet és nem egyik feladatból kapsz a másikba, vagy esel egyik szerepedből a másikba. Tudni fogod, hogy mikor, mire kell időt fordítanod ahhoz, hogy kiteljesedj életed minden területén. 

Megtanulod, hogyan mondj nemet olyan feladatokra, elvárásokra és kérésekre, amelyeket nem akarsz vagy nem szükséges megtenned. 

Nincs több feszülten induló nap, mert hatékonyan fogod kezelni idődet, és olyan napirendet alakítasz ki, amely segít egyensúlyt teremteni a munka és a családi kötelezettségeid között.

Többé nem forgolódsz éjjel a vállalkozásod jövőjén rágódva, mert megtanulsz bízni a döntéseidben, és határozottan tűzöl ki célokat.

Ritkábban leszel nyűgös, fáradt és kimerült, mert olyan napirendet alakítasz ki, amelybe belefér a saját magaddal való törődés és a pihenés is.

Energikusabbá válsz, mert tudatosan kezeled az idődet.

Olyan módszereket tanulsz meg, amellyel akkor sem esel ki a rutinodból, ha valami közbejön és újra kell tervezned a napodat.

Hatékony időbeosztással és tudatossággal anyaként és vállalkozóként is kiteljesedhetsz. Nem kell választanod a család és az olyan bevételt hozó vállalkozás között, amely lehetővé teszi, hogy saját magadat is megjutalmazd:

Legyen az egy táska, ami egy ideje már a virtuális kosaradban ül, egy wellness hétvége vagy egy drága tanfolyam, amelyet már régen kinéztél magadnak.

Ki támogat téged ezen az úton?

Dr. Kovács Márta Blanka vagyok,

orvos, természetgyógyász, önismereti terapeuta, mediátor, coach.

Az elmúlt 30 évben abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy megtaláljuk a problémáikból kivezető utat akkor is, ha a helyzetük már nagyon régóta fennáll, és jelenleg kilátástalannak tűnik.

A közös munka során a tudattalan mélyén lévő, berögzült problémák gyökeréig vezetlek, és segítek, hogy felhozd a tudatos szintre, hogy képes legyél kezelni őket.

A kezedbe adom azokat a speciális eszközöket, mely az önbizalomhiány megszüntetéséhez és az önbizalom erősítéséhez vezetnek.

Ezáltal egy mélyebb önismeretre teszel szert, és az önfejlesztésben is segít neked haladni. 16 évig tanultam és dolgoztam Németországban, az ottani tapasztalatom segített a módszerem alapjainak kidolgozásában.

A németekre jellemző gyakorlatias és megoldásorientált hozzáállást is elsajátítottam, és segítek, hogy a problémádat több szemszögből is megvizsgáld, mindig a megoldásra fókuszálj, és így találd meg a számodra legoptimálisabb végeredményt.

Az egyéni konzultációk mellett azért indítok csoportos programot, mert megtapasztaltam a munkám során, hogy a csoportdinamika elősegíti az emberek közötti kapcsolatok kialakulását, a kommunikáció beindítását, az interaktivitást a résztvevők között és az ötletelést, mely elősegíti, hogy megtaláld a legjobb megoldást a problémádra. 

A közösségnek pozitív ereje van az önbizalom erősítésében, mert a csoporttagok látják, hogy nincsenek egyedül, és mások is ugyanazzal a problémával küszködnek. 

Megvizsgáljuk együtt, mely életterületen jelentkezik az önbizalomhiány, hol van szükség változtatásra és a magabiztosság kialakítására.

A csoport korábbi résztvevői ilyen eredményekről számolnak be:

Anna


Blankát egy eléggé mély és stresszes időszakomban kerestem meg. A konzultáción a személyisége és a szakértelme szinte azonnal mély bizalmat keltett bennem. Önbizalomhiány, lelki és vállalkozással kapcsolatos témákban is segített a kérdéseivel, ötleteivel. A konzultáción túl is érdeklődött, hogy haladok a feladatokkal. Röviden: emberi, segítőkész, érti amit csinál és azt szívvel-lélekkel teszi. Köszönöm Blanka a segítséget és a támogatást.

Csilla


3 hónap intenzív közös munka után mondhatom, hogy sikerült nagyon sok mindent átdolgozni magamban. Sőt, nagyon meglepődtem, hogy 3 hónap alatt elérhető ekkora fordulat hozzáállásban, hitrendszerben, gondolkodásban, érzések kezelésében, mégis én vagyok az élő példa, hogy egy jó szakemberrel ez lehetséges. Mert Blanka végig ott volt mellettem. Nem csak a találkozásaink alatt, hanem a köztes időkben, amikor zajlott bennem a sok megdolgozott téma, és írtam neki, hogy mik jöttek fel, éppen hol tartok, milyen felismeréseim voltak.

Mélyre mentünk vele, alaposan megdolgoztuk az önbizalmamat, pedig nem ez volt a kezdeti tervem.

Megértettem annak is a fontosságát, hogy miért szánjak magamra több időt, és miért fontos a minőségi énidő. Mert ha én nem töltődöm, akkor szétesek. 

Olyan kétségeimet sikerült legyőzni a segítségével és a hitrendszerem átalakításával, amikre magamtól rá sem láttam, olyannyira elrejtőztek a tudatalattimban. Az agyam sokszor nem engedte, hogy elhiggyek valamit, hogy az megvalósulhat. Blanka segítségével megtaláltuk a megfelelő eszközt arra, hogy hogyan kapcsoljam ki az “úgysem így lesz” mondataimat, és hogyan merjek hinni abban, hogy a céljaim megvalósulnak.

Gabi


Blanka nagyon hamar átlátja, hogy mi a probléma valódi gyökere, és rávezet, hogy én ismerjem fel. Mindig érzi, hogy a probléma melyik területével lehet már dolgozni, és mi az, amire a tudatalatti még nem enged rálátást. Azt nem is feszegeti, megvárja, amíg magától jön fel a felszínre.

A közös munka során ébredtem rá arra, hogy én milyen sokat tudok tenni azért, hogy egyre több önbizalmam legyen. Az egészséges magabiztosság kialakítása tényleg tanulható, és örömmel figyelem, hogy ennek hatására hogyan változik pozitív irányba az életem.

Csatlakozz és légy részese egy támogató közösségnek, ahol olyan eszközökkel vértezed fel magad, amelyek segítenek felépíteni és erősíteni az önbizalmadat.

Ez mind rád vár 

az Önbizalom-erősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak tréninghez való csatlakozás után:

Megtanulod, hogyan priorizálj és tervezd meg a napodat úgy, hogy a feladatok közötti csapongás helyett mindenre jusson időd.

A csoportos forma előnyeit ötvözzük az egyéni konzultációkkal: egy támogató közösségben fogsz dolgozni az egyéni elakadásaid megszüntetésével.

Általános tippek helyett konkrét, személyre szabott eszközöket kapsz, amiket saját magad is képes leszel a későbbiekben hasznosítani, amikor akadályba ütközöl az életben.

Egyéni és páros gyakorlatok, feladatok, amelyeket bármikor elő tudsz venni és alkalmazni.

Hetente vagy kéthetente találkozunk, előre egyeztetett időpontban. Egy alkalom másfél, két óra hosszúságú lesz. Az ülések között kapsz önállóan elvégzendő feladatokat és nyomtatható feladatlapokat, amelyek eredményét a következő alkalommal beszéljük meg.

A hat alkalom során ezeket a területeket érintjük:

1. alkalom

Önbizalomhiány gyökerének azonosítása

Az első héten az alapokkal kezdünk, és megvizsgáljuk az önbizalomhiány kiváltó okait és jeleit, elmélyedünk az önszabotázs és az imposztor szindróma témakörében is. Foglalkozunk a gyerekkorból eredő önbizalomhiánnyal, és az általa gyakran okozott problémákkal. Konkrét példákon keresztül értelmezzük a negatív kijelentéseket, beleértve a pénzzel kapcsolatos negatív gondolatokat is, és megteremtjük az alapot a magabiztos jövő felé.

2. alkalom

Melyik életterületen jelentkezik az önbizalomhiány?

Elemezzük a fizikai környezetet, a testi/lelki/mentális egészséget, a vállalkozást, a párkapcsolatot, a kapcsolatokat, a pénzügyeket/anyagiakat, a kikapcsolódást, az ÉnIdőt, a hobbit, az önismeretet/személyiségfejlődést.
Ez a részletes elemzés segít abban, hogy jobban megértsd saját helyzetedet és szükségleteidet az egyes életterületeken, és meghatározd, hogy mely területekre fogsz fókuszálni a továbbiakban.

3. alkalom

Hatékony időgazdálkodás kiégés nélkül

A harmadik héten megtanulod, hogyan alakíts ki olyan napi, heti, havi rendet, amely lehetővé teszi, hogy minden feladatodat magas szinten tudd elvégezni. Azzal, hogy rendszerben fogsz gondolkodni, hatékonyabbá válsz a vállalkozásodban és az otthoni teendőid megtervezése során is. 

4. alkalom

Vállalkozó édesanya szerepei ÉnIdő kialakításával

A kiegyensúlyozott élet feltétele, hogy önmagadra is szánsz időt. Hiszen akkor tudsz adni, ha van miből, ha te jól vagy. A negyedik héten azoknak a tevékenységeknek keresünk helyet a napirendedben, amelyek feltöltenek és örömet okoznak. Harmonikusabbá válik a kapcsolatod önmagaddal.

5. alkalom

Vállalkozásod optimalizálása

Az ötödik héten ismét a vállalkozás sikeressége lesz fókuszban. Az általam készített kibővített Eisenhower hatékonyságnövelő mátrix segítségével kategorizáljuk a feladataidat, és kialakítjuk azt a munkarendet, amellyel a maximumot hozod ki a ráfordított idődből.

6. alkalom

Stresszkezelési stratégiák és saját akcióterv kidolgozása

Az utolsó héten megtervezzük és összeállítjuk a konkrét további lépéseket határidővel. Így pontosan látni fogod, hogy a kitűzött céljaid eléréséhez mit kell tenned.

Megtanulsz olyan stresszkezelési módszereket, amelyek segítenek abban, hogy helytállj a mindennapokban. Egészségesebben fogsz élni, mivel a stressz negatív hatásai csökkennek.

A tanfolyam anyaga mellett az alábbi

 bónuszokkal is gazdagodsz:

Ingyenes személyes konzultáció

Egy 30 perces online egyéni konzultáció a tréning indulása előtt, melyben feltérképezzük, az önbizalomhiány jelei hol mutatkoznak nálad, és egy 30 perces utánkövető konzultáció a tréning után, melyben a fennmaradó kérdéseket tisztázzuk.

Zárt Facebook csoport tagság

Már a tréning elején bekerülsz egy zárt csoportba, ahol kérdéseket tehetsz fel, más vállalkozó anyukákhoz kapcsolódhatsz, együttműködések jöhetnek létre. Ide havonta kerülnek fel anyagok, különböző témák kerülnek megbeszélésre.

Ingyenes e-book

"Válj azzá aki vagy" e-book: gyakorlati feladatokat tartalmazó könyv, amelyet úgy állítottam össze, hogy segítségével felismerd, hol érdemes ahhoz változtatnod, hogy a napjaidat végre felszabadultan, stresszmentesen és önbizalommal telve töltsd.

A csoport résztvevőjeként az alábbi kedvezményekben is részesülsz:
 • "Az új magabiztos ÉN" ebook 50% kedvezménnyel
 • Minden jövőbeli tanfolyam, könyv árából 30% kedvezmény
 • Egyéni konzultációk 20% kedvezménnyel

Mikor kezdünk?

A következő csoport indulása legalább 4 fő jelentkezése esetén lehetséges.

Amennyiben érdekel a lehetőség, és szeretnél csatlakozni a legközelebbi csoporthoz,

Írj nekem emailt a blanka@onlinecoachingdoctor.hu címre.

Önbizalom-erősítő mentorprogram vállalkozó édesanyáknak

SZEMÉLYES jelenlétű alkalmak Győrben


Bevezető ár:

99.990 Ft helyett

most kedvezményesen

75.000 Ft

(részletfizetés elérhető)

Érdekel? Írj nekem emailt!

Online csoportBevezető ár:

89.990 Ft helyett

most kedvezményesen

69.950 Ft

(részletfizetés elérhető)

Érdekel? Írj nekem emailt!

Egy olyan támogató, megtartó közösség része leszel, ahova egy előzetes beszélgetés után válogatom össze a tagokat úgy, hogy hasonló élethelyzetben legyenek. Így tudsz majd a társaidon keresztül magadról is egyre többet megtudni.

Akár az online, akár a személyes csoportba jelentkezel, nem készül felvétel a találkozóról, mert szeretném, ha egy olyan közegbe érkeznél, ahol biztonságosan megoszthatod a problémáidat.

Ahol mersz kitárulkozni, szembenézni a félelmeiddel és dolgozni a megoldáson.

A jelentkezés menete

 • Válaszd ki, hogy a személyes vagy az online mentorprogramra szeretnél jelentkezni, kattints a gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot.
 • Ezután küldünk egy visszaigazoló emailt, amiben a fizetési tudnivalókról és a mentorprogram részleteiről kapsz információkat.
 • Lefoglaljuk az első ingyenes konzultációdat, amelyen tisztázzuk, hogy milyen elakadáson szeretnél dolgozni.

Ha eleged van abból, hogy sem a vállalkozásod, sem a családi életed nem működik úgy, hogy igazán elégedett és boldog légy, akkor csatlakozz, és tegyél a változás érdekében!

Csoportban, ám a te egyéni elakadásodon dolgozva kerülsz közelebb egy boldogabb élethez.

Olyan gyakorlati tudással gazdagodsz, amelyek támogatnak abban, hogy azonnal lépéseket tégy a változás irányába.

Bátorító környezetben, egymást támogatva, hozzád hasonló nők körében dolgozol céljaidért és az álmaidért, hogy igazán elégedetten és stresszmentesen éld az életedet.

Gyakori kérdések

Kérdés esetén olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket, ha itt nem kaptál választ, akkor írj nekem a blanka@onlinecoachingdoctor.hu e-mail címre. 48 órán belül válaszolok.

Hány résztvevő lesz egy csoportban?

Minimum 4 fő a feltétele egy csoport indulásának, és maximum 6 résztvevővel indulunk.

Van pénzvisszafizetési garancia?

Ha jelentkezel a csoportos tréningre, akkor részt veszel egy egyéni konzultáción, ahol megbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged, így látni fogod, hogy ez a csoportos tréning neked való-e.

Fel tudod tenni a kérdéseidet is, így lehetőséget kapsz arra, hogy megismerj engem és a módszeremet. Ezzel el tudod dönteni, hogy az adott problémáidon szeretnél-e velem dolgozni.

Miután elkezdődött a tanfolyam, már nincs lehetőség pénzvisszafizetésre.

A részvétel feltétele

A pénz beérkezésének határideje, a csoport indulása előtt 48 órával. Ha küldesz az utalásról egy igazolást, hogy megtörtént, a csoport indulása előtt 24 órával is lehetőséged van részt venni.

A meghívó linket e-mailben kapod meg, amint a pénzátutalás megérkezett.

Mi történik, ha az indulás előtt valami közbejön, és nem tudok részt venni?

Ebben az esetben írj nekem egy e-mailt, és keresünk egy későbbi tanfolyamot, és áttesszük a jelentkezésedet.

Ha nem tudok részt venni valamelyik alkalmon, bepótolhatom?

Igen, ebben az esetben egy későbbi, vagy párhuzamosan futó csoportban be tudod pótolni.

Az online csoportos program később visszanézhető lesz?

Nem készül felvétel a csoportos ülésekről, mert szeretném, ha minden résztvevő bátran megosztaná az elakadásait és félelmeit. Az online világban egy kiküldött felvétel esetében nem tudom kontrollálni, hogy kinek lesz később hozzáférése. A csoport tagjainak védelme érdekében nem készül felvétel.

Ami elhangzik az alkalmak során, az a csoport tagjai között marad. 

Mire lesz szükségem a részvételhez?

Jegyzetfüzetre, tollra, mikrofonra és webkamerára.

És mivel Google Meeten lesz a tréning, ezért szükséged van egy gmail fiókra, mert csak ezen keresztül tudsz belépni.

Ne feledd, ha gondoskodsz saját magadról fizikailag, érzelmileg és mentálisan is, azzal azért nem veszel el időt a szeretteidtől, mert ez az alapvető feltétele annak, hogy kiegyensúlyozottan állj helyt édesanyaként, nőként és vállalkozóként is.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás