Barion Pixel

Száműzd életedből a bizonytalanságot és erősítsd meg az önbizalmadat!

Az „Új, magabiztos ÉN” e-könyv olyan gyakorlati tippeket és feladatokat tartalmaz, amelyek segítségével képes leszel változtatni a gondolkodásodon, azonosítani az alacsony önbizalmad okait, fenntartani a pozitív hozzáállásodat, és célokat nemcsak kitűzni, hanem meg is valósítani azokat!

Készen állsz felépíteni az önbizalmadat, amely az önismeretre, és a benned rejlő erőre épül?

Az önbizalom nem valami elérhetetlen tulajdonság vagy statikus állapot, hanem egy életszemlélet, amin már ma dolgozhatsz, ha Te is úgy döntesz.

Belefáradtál már abba, hogy

Jó lenne néha elhallgattatni a belső, kritikus hangot, és csak élvezni az életedet?

Még a legmagabiztosabbnak tűnő emberek is gyakran küzdenek kétségekkel. Senkinek nincsen minden életterületen betonbiztos önbizalma, ezért teljesen normális, ha egyszer-egyszer te is bizonytalan vagy egy döntésedben.

Ám ha gyakran kapod magad azon, hogy negatívan beszélsz önmagadról vagy a teljesítményedről vagy annyira félsz a kudarctól, hogy inkább minden új helyzetet elkerülsz, akkor az első lépés a változás irányába, hogy elkezdesz dolgozni az önbizalmadon.

Ez az e-book pontosan ebben lesz a segítségedre. 

Az új, magabiztos ÉN e-könyv és munkafüzet segítségével gyakorlati tanácsokat kapsz azzal kapcsolatban, hogyan ismerd fel és kérdőjelezd meg a negatív gondolkodási mintáidat, azonosítsd a korlátozó hiedelmeidet és gyökereit, majd írd felül új, pozitív gondolatokkal és cselekvő tettekkel. Gyakorlati tippeket is kapsz arra vonatkozóan, hogyan gyakorolhatod az öngondoskodást, jelölheted ki a személyes határaidat, hogy megvédd a mentális és érzelmi egészségedet.

Meglátod, ahogy haladsz az e-book feldolgozásával, segítségével egyre magabiztosabbá válsz a különböző életterületeiden és:

Nézd, mások mit mondanak a közös munkánkról:

Schumacher Gabi
Tovább olvasom
„Év eleje óta dolgozom együtt Blankával, életterületről életterületre haladunk és a praktikus, rendszerezett hozzáállása, az, ahogy az elakadásaimat könnyedén felismeri, majd segít, hogy magamtól ráébredjek én is, és az őszinte, nem szépítgető tanácsaival rengeteget segített már abban, hogy egyre magabiztosabb legyek."
Elekes Enikő
Tovább olvasom
„Blanka hamar ráhangolódik az emberre, azon dolgozik amire szükség van, ami megoldásra vár, nincs mellébeszélés. Én azért szerettem a közös munkát mert gördülékenyen zajlottak az alkalmak és kézzelfogható változásokat tapasztaltam. Segített rendszert kiépíteni az életemben, és a munkámban is egyaránt, sokszor rávilágított olyan pozitív szokásaimra, személyiség jegyeimre, amiket nem vettem észre az előtt. Mélyebb önismeretre és működő időmanagementre tehettem szert a támogatása által."

Így épül fel az e-book:

1. Önbizalomteszt

Az egész könyv gyakorlati szemlélettel készült, így minden fejezetben teszteket és feladatokat találsz, amelyek segítenek felismerni, ha te is érintett vagy azon a területen.

2. TestKép és az önbizalomhiány

Hogyan hat a külsőd az önbizalmadra és fordítva, az önbizalmad, vagy annak hiánya, hogyan befolyásolja azt, ahogyan látod magad?

El fogod sajátítani, miként ismerd fel az önbizalomhiány jeleit a külsőddel kapcsolatos negatív gondolkodásban és viselkedésben, és milyen lépéseket tehetsz meg akár már ma, hogy elfogadd önmagad, és megvalósítható célokat tűzz ki a kinézeteddel kapcsolatban.

3. ÉnKép és az önbizalomhiány

Te mennyire engeded meg magadnak, hogy boldog és sikeres légy?

Ebben a fejezetben felismered, hogy az önmagadról alkotott belső kép milyen hatással van az önbizalmadra és az életminőségedre. Tudatosítod, hogy jelenleg milyennek látod magad, és ez milyen életet eredményez számodra. A feladatok segítségével pedig képes leszel elindulni a magabiztosabb éned felé.

4. Önbizalomhiány a párkapcsolatodban

Az önbizalomhiány és párkapcsolati viselkedés között szoros kapcsolat van, ami befolyásolja, hogyan érzed magad a kapcsolatodban és a saját bőrödben. A fejezetben található feladatok abban segítenek, hogy megértsd azokat a mintákat, melyek befolyásolják a magánéletedet, és ezáltal javíts a kapcsolat minőségén.

Kitérek a baráti kapcsolatokra is, mert a boldog és teljes élet része, hogy az életkorodtól függetlenül képes légy új, szoros ismeretségeket kötni.

5. Magabiztosság kialakítása a munkában, karrieredben vagy a vállalkozásodban

Vajon melyik célod elérésétől tart vissza az önbizalomhiány?

Ha önbizalomhiány gátol a szakmai előrehaladásodban, könnyen lehet, hogy túlzott kritikával értékeled magad, elkerülöd a kockázatot vagy állandóan a tökéletességre törekszel. A feladatok és tesztek segítségével képes leszel azonosítani és elgörgetni az útból azokat a szakmai elakadásokat, amelyek a magabiztosság hiánya miatt hátráltatnak.

Az e-book megvásárlása mellé értékes bónuszokat is kapsz.

Orvosként, természetgyógyászként és holisztikus szemléletű segítőként mélységeiben megtanultam mindent az emberi szervezetről és elméről a magyarországi és németországi tanulmányaim és munkám során. Minden esetben közösen a kiváltó okokat, lelki  blokkokat és a különböző élethelyzetekben felmerülő belső akadályokat keressük meg.  

Ezért kínálok számos bónuszt az e-book mellé: hiszem, ha az elakadásaidra különböző típusú eszközök segítségével leszel képés rálátni, akkor sokkal eredményesebben éred el a célodat is.

Ha megvásárolod az „ÚJ magabiztos ÉN” e-könyvet, akkor mindez ugyancsak a tiéd lesz:

Ára: 4990 Ft

A harminc éves szakmai tapasztalatomat és tudásomat sűrítettem bele ebbe az e-könyvbe, könnyen fogyasztható és feldolgozható formában. 

Egy könyvben nem lehetséges a konkrét egyéni élethelyzetekkel és elakadásokkal foglalkozni, éppen ezért adok lehetőséget arra, hogy egy ingyenes, kötöttségektől mentes egyéni konzultáció keretében átbeszéljük a kérdéseidet.

Úgy építettem fel az e-bookot, hogy folyamatosan visszatérhetsz a feladatokhoz. A fejezetek egymásra épülnek, mert így segítenek, hogy rendbe tedd az önmagaddal, másokkal való kapcsolatodat és sokkal magabiztosabban állj helyt a munkahelyeden vagy a vállalkozásodban.

Elegendő, ha hetente párszor fél órát szánsz a munkára, már azzal jelentős eredményeket fogsz elérni. 

Kérdésed van?

Olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket! Ha nem találtad meg a választ, akkor írj nekem az onlinecoachingdoctor@gmail.com címre, 48 órán belül válaszolok!

Hogyan tudom megvásárolni az e-bookot?

A honlapon, biztonságosan, a BARION rendszerén keresztül. 

Hogyan kapom meg az e-bookot?

A fizetés után automatikusan a megadott e-mail címedre érkezik majd egy link, és onnan tudod letölteni. 

Van pénzvisszafizetési garancia?

Digitális termék lévén, a vásárlás és letöltés után az e-book örökre a tied lesz. 30 éves szakmai tapasztalatom, tudásom alapján írtam a könyvet, ezért biztos vagyok benne, ha elolvasod és szorgalmasan elvégzed a feladatokat, akkor Te is meg fogod tapasztalni a pozitív, magabiztosabb változást az életedben. Az online, ingyenes konzultáció, amely bónuszként a tied lesz, lehetőséget biztosít arra, hogy feltedd a kérdéseidet vagy átbeszéljük az elakadásaidat. 

A fenti okok miatt sajnos nem áll módomban visszatéríteni az e-book árát.

Azért írtam ezt az e-bookot, hogy iránymutatásként szolgáljon a belső világod és az elakadásaid mélyebb megértésében. Célom, hogy a gyakorlatok elvégzésével egyre magabiztosabb legyél és sikerüljön aktív cselekvőként változtatni az életeden.

Készen állsz dolgozni önmagadon és a céljaidon?